Lansarea ediției a IV-a a programului „Management și Leadership”

Published: 24.01.2023
06 - 
On-line
Necesită rezervare
Free

MHELM

În data de 6 februarie 2023 va fi lansată cea de-a IV-a ediție a Programului de formare profesională Management și Leadership, destinat managerilor universitari, elaborat în cadrul proiectului MHELM – „Leadership și management în învățământul superior din Republica Moldova/Moldova Higher Education Leadership and Management”, numărul de referință: 609656-EPP-1-2019-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul programului Erasmus+.

Proiectul vine ca suport în continuarea reformei sectorului învățământului superior din Republica Moldova, prin consolidarea capacității liderilor și fortificarii guvernării, planificării strategice și a managementului în universitățile din Republica Moldova.

În cadrul acestui program, instruirile sunt realizate în scopul realizării obiectivelor proiectului MHELM și implementării cu succes a priorității naționale a Republicii Moldova „Guvernarea, planificarea strategică și gestionarea instituțiilor de învățământ superior”.

Instruirea se va realiza de 3 ori pe săptămână, în format on-line prin platforma ZOOM, în perioada 6 februarie – 15 iulie 2023. Programul instruirii, materialele de suport și datele de contact ale persoanelor responsabile pot fi consultate pe site-ul oficial al proiectului: https://mhelm.utm.md

Menționăm că la primele trei ediții ale programului Management și Leadership au participat peste 150 de persoane – reprezentanți ai universităților-partenere ale proiectului (UTM, USMF, ASEM, UASM, USM, USCahul și USARB) și a partenerilor asociați (USEFS, ULIM și UCCM).

usmf
MHELM
instituții de învățământ superior
proiect
Erasmus+
Uniunea Europeana
program de instruire
management și leadership

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii